Új jelszó kérése
Termék részletek


Naturtex Memory nyakpárna

Raktárkészlet: VAN
Naturtex Memory nyakpárna
4 255 Ft
 • A Naturtex Kft. kitűnő megoldást kínál az úton lévőknek: a memory nyakpárna segítségével ugyanis a hosszan tartó utazás kényelmesebbé és pihentetőbbé tehető.

  A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

  Azoknak ajánljuk, akik régóta keresik a megoldást az utazás közbeni pihenés kényelmesebbé tételére, a nyakizmok elgémberedésének elkerülésére.

  Fedőanyag: 3D AirMesh
  Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
  Szín: színes
  Moshatóság: csak a huzat
  Méret: 33x30 cm
 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  2000 FT
  Gyártó
  Naturtex
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  8335763
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés