Új jelszó kérése
Termék részletek


Meade Polaris 90mm EQ refraktoros teleszkóp

Raktárkészlet: NINCS
Meade Polaris 90mm EQ refraktoros teleszkóp
205 000 Ft
Akromatikus refraktor. Rekesznyílás: 90 mm. Fókusztávolság: 900 mm
 • A Meade Polaris 90 mm-es EQ refraktoros teleszkóp ideális a Hold, illetve a Naprendszer bolygóinak megfigyeléséhez. Nagy rekesznyílású (90 mm-es) objektívlencséivel láthatja a Merkúr és a Vénusz fázisait, a Szaturnusz holdjait, a Jupiter Nagy Vörös Foltját és számos más érdekes objektumot.


  A készlet három szemlencsét és egy Barlow-lencsét tartalmaz – az alapkonfiguráció többféle nagyítási lehetőséget biztosít. A megfigyeléseket mindig hosszú fókusztávolságú szemlencsével kell kezdeni. A Red Dot keresőtávcső a megfigyelni kívánt égitestek gyors becélzását teszi lehetővé. A csomagban egy Planetárium szoftvert tartalmazó DVD-lemez is megtalálható.


  Egy megbízható, német ekvatoriális állvány teszi lehetővé az égi objektumok napi mozgását. A lassú mozgás vezérlők a tubus zökkenőmentes mozgását biztosítják. Ráadásul lehetőség van motormeghajtás felszerelésére. A háromlábú acél állvány biztosítja a műszer stabilitását megfigyelések során.


  Az AutoStar csillagász szoftver segít az éjszakai égbolt tanulmányozásában. Több, mint 10 000 égitestest jelenít meg beleértve a bolygókat, csillagokat, galaxisokat és a csillagködöt. Csillagtérképeket nyomtathat ki, és akár megtervezheti a megfigyeléseit. Kizárólag Windows rendszerrel működő számítógépen működik.


  Jellemzők:  • A teleszkóphoz mindent biztosítunk, ami csak az éjszakai égbolt csodáinak első alkalommal történő megtekintéséhez szükséges.

  • A 90 mm-es (3,5"-os) refraktoros teleszkóp fényes és részletes képet biztosít, amely a földi objektumok, valamint az égitestek megtekintéséhez egyaránt tökéletes.

  • A lassú mozgás vezérlőkkel felszerelt, stabil, ekvatoriális állvány segítségével könnyedén nyomon követhető az égitestek éjjeli égen végbemenő mozgása.

  • 3 darab szemlencsével van felszerelve, amik kis-, közepes- és nagyfokú nagyítást tesznek lehetővé számos objektum megtekintése érdekében (a Hold, bolygók vagy földterület).

  • Ajándék Autostar csillagászati planetárium DVD-készlet több mint 10 000 égitesttel (csak Windows számítógépen).

  • Red dot keresővel rendelkezik, ami segíti a megfigyelni kívánt objektumok megkeresését.

  MárkaMeade Instruments Corp.
  Szavatosság, év2
  EAN0643824208810
  A csomag méretei (HxSzxM):, cm111x42.42x20.07
  Szállítási súly, kg13.21
  Optikai kialakításrefraktor
  Objektívlencse átmérője (rekesznyílás), mm90.0
  Fókusztávolság, mm900
  Rekesznyílásf/10
  Keresőtávcsővöröspontos
  Háromlábú állványacél
  Tartozéktálcayes
  Teleszkópszabályozáskézi
  Állványekvatoriális
  Lassúmozgás-szabályozómindkét tengely mentén
  Fecskefarkú illesztésyes
  Felhasználói szintkezdők
  Megfigyelt objektumföldi objektumok, a Naprendszer bolygói
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Meade Instruments
  Garancia
  24
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  71676
  Tömeg
  13,21 kg/db
Webáruház készítés