Új jelszó kérése
Termék részletek


Leifheit 51021 Dry&Clean ablaktisztító + 2 az 1-ben ablakspray

Raktárkészlet: VAN
Leifheit 51021 Dry&Clean ablaktisztító + 2 az 1-ben ablakspray
19 990 Ft
 • Dry&Clean ablaktisztító

  Csillogóan tiszta ablakok könnyedén csíkozás és lecseppenő piszkos víz nélkül: A Leifheit Dry&Clean ablaktisztító az egész házban fáradtságos utánfényezés nélkül gondoskodik a csíkmentes felületekről. Mossa le az ablakokat, csempéket, tükröket vagy zuhanykabinokat egyszerűen és az ablaktisztítóval szívassa le őket. A Dry & Clean teljesítménye minden helyzetben megmutatkozik: cseppmentesen szívja a vizet az üvegről akár vízszintes felületeken vagy fej fölött.

  A megszakítás nélküli hosszú használatot a Stand-By-automatika biztosítja: az ablaktisztító csak az ablaküveg megérintése után kapcsol tartalék üzemmódból teljes szívó teljesítményre és ezáltal a 35 perces különlegesen hosszú idejű működés több, mint 100m² ablakfelület megtisztítására elegendő. Így az ablaktisztítás felmosásba megy át.

  A Click-rendszernek köszönhetően a kézre eső ablaktisztító egyszerűen meghosszabítható a Leifheit sokoldalú Click-rendszerű nyél mindegyikével és így a nehezen elérhető felületekhez, mint a magas ablakok, télikertek vagy tetőablakok számára is ideális megoldás – kényelmesen létra nélkül.

  A külön kapható keskeny szívófúvókával (17cm) a Dry&Clean ablaktisztító egy mozdulattal akár keskeny ablaktáblákhoz vagy osztóléces ablakokhoz is használható a ház összes ablakának csillogóan tiszta ablakaihoz – mindenhol Leifheit „made in Europe” minőségi termék.

  • Csíkmentes elszívás csepegés nélkül
  • Minden síkfelület, – mint ablak, tükör, csempék vagy zuhanykabin – tisztításához
  • 360° fokos használat: ferdehelyzetben, vízszintesen és fej fölött
  • Az intelligens StandBy-automatikának köszönhetően 35 percig (100m²) egyetlen feltöltéssel
  • Valamennyi ClickSystem Leifheit nyéllel tökéletesen kombinálható a magas ablakok, télikertek vagy tetőablakok tisztításához
  • Hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor
  • Extra nagy tartálynyílása által egyszerűen tisztítható
  • Cserélhető szívófúvóka! 17cm szívófúvóka keskeny felületekhez – mint például osztóléces ablakok – külön kapható  

   

  Window Spray Cleaner micro duo

  Ablaktisztító spray és ablakmosó egyben: A Window Spray Cleaner az ablaktisztítás két nélkülözhetetlen munkafolyamatát egyesíti. Ablakok és más sík felületek permetezése és lemosása egyetlen eszközzel egyszerűen és kényelmesen elvégezhető.

  A speciális tisztítófej a Leifheit ablaktisztító spray palackra rögzíthető, így mindig használatra kész. Nincs szükség többé fáradságos vödörcipelésre ablakról-ablakra és külön tisztítóoldat kikeverésére.

  A rugalmas csuklónak köszönhetően a mosófelület ergonomikusan illeszkedik a mosás mozdulataihoz –, így a tisztítás a felső ablakperemtől az alsóig kényelmesen elvégezhető. Az erős tisztítóhatású micro duo huzat a duplaszállas rendszerrel és a speciális formájú mosófelülettel az erős szennyeződéseket is játszi könnyedséggel távolítja el. A praktikus, négyszögletű formával a kisméretű, például az osztóléces ablakok tisztítása sem jelent problémát. A körkörös huzattal az ablakkeret és az osztólécek egyben lemoshatók. Az eredmény: tökéletesen tiszta , fénylő ablakok.

  Az 500 ml nagy hatású ablaktisztító folyadékot tartalmazó palack tartozék, s így azonnal hozzá lehet látni az ablaktisztításhoz. Amennyiben a tisztítószer elfogy, a palack egyszerűen kicserélhető. Az ablaktisztítás után a törlőhuzat 40 fokon mosógépben kimosható.

  A Dry&Clean ablakszívóval együtt a Window Spray Cleaner a tökéletes duó a minőségi és gyors ablaktisztításhoz a lakás bármely részén.

  • 2 az 1-ben eszköz: az ablakok permetezéséhez és lemosásához
  • A rugalmas csukló ergonomikus kezelést tesz lehetővé az ablakok lemosásánál
  • A felhasználásra kész ablaktisztító spray egyszerűen megvásárolható és kicserélhető.
  • A micro duo huzat a duplaszállas rendszerrel az erős szennyeződéseket is fáradság nélkül eltávolítja.
  • Speciális formájú mosófelület hatékonyabb tisztítási eredmény elérése érdekében , egyetlen mosással.
  • Kisméretű, például osztóléces ablakok problémamentes lemosásához
  • Körkörös huzat ablakkeretek és osztólécek tisztításához
  • A Dry&Clean ablakszívó tökéletes kiegészítője a gyors és egyszerű ablaktisztításhoz
 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  2000 FT
  Gyártó
  Leifheit
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  5151021
  Tömeg
  1,5 kg/db
Webáruház készítés