Új jelszó kérése
Termék részletek


LUX-TOOLS A-RT-2x20/30 akkumulátoros szegélynyíró akku nélkül

Raktárkészlet: NINCS
LUX-TOOLS A-RT-2x20/30 akkumulátoros szegélynyíró akku nélkül
39 990 Ft
 • 1 PowerSystem rendszer: a 20 V-os akkumulátor platform a ház köré & a kertbe
 • Működtetés 4 Ah kapacitású, 20 V-os (18 V névleges feszültségű) lítium-ion akkumulátorokkal (külön vásárolhatók meg)
 • Pontosan 30 cm átmérőjű vágási kör
 • Forgatható, lesarkítható vágófej a nehezen hozzáférhető helyekhez
 • Az akkumulátoros működésnek köszönhetően Ön optimális mozgástérrel rendelkezik és vezeték nélkül, mobilan és környezetkímélően dolgozhat. A fűnyíró vágási körének átmérője 30 cm, és a munkavégzés során megfelelő sebességet biztosít. A nagy teljesítményű akkumulátoros szegélynyíró a LUX 1 PowerSystem része és kettő, ehhez a sorozathoz tartozó 20 V-os (18 V névleges feszültségű), 4 Ah-s lítium-ion akkumulátorral működtethető. Az eszköz optimális működése érdekében mindkét akkumulátornak ugyanazon a töltöttségi szinten kell lennie. Ellenkező esetben a gyengébb töltöttségű akkumulátor hátráltatni fogja az erősebb töltöttségűt. Az akkumulátorok és a megfelelő dupla gyorstöltő készülék külön kaphatók.

  Kényelmes nyírás a teleszkópos nyélnek és a kiegészítő fogantyúnak köszönhetően
  A praktikus növényvédő kengyellel biztonságos távolságot tarthat a veteményesektől és virágágyásoktól. A kengyel megbízhatóan védi ezeket, anélkül, hogy a vágási folyamatot akadályozná. A nyél teleszkópos funkciója szintén nagyon kellemes. A markolat igény szerint akár 30 cm-rel is meghosszabbítható a távoli helyek elérése érdekében. A kiegészítő fogantyúval lehetősége van a fűnyírót két kézzel vezetni. Az akkumulátoros szegélynyíró ezen kívül egy 90°-ban elforgatható, lesarkított vágófejjel is rendelkezik, melynek köszönhetően a dőlésszög módosítható. Így a nehezen hozzáférhető helyeket is elérheti.

  Egy akkumulátor - két világ: Az 1 PowerSystem
  Végre lezárul a különböző akkumulátorok és töltőkészülékek korszaka - köszönhető mindez a LUX-TOOLS 1 PowerSystem akkumulátor platformnak. Ez egy rendszerben egyesíti a ház és a kert körüli valamennyi fontos alkalmazást. A különböző akkumulátorokkal rendelkező különböző egyedi eszközök helyett minden eszköz egyetlen akkumulátortípussal működtethető. Ez praktikus és költségtakarékos. A Twin-Power-technikának köszönhetően két 20 V-os akkumulátorral egy nagy teljesítményű, 40 V-os kerti gép is működtethető - csupán egy akkumulátor rendszerrel!

  Termékjellemzők
  Akku-típus: Li-lon
  Maximális vágásszélesség: 30 cm
  Teleszkópos: Igen
  Damiladagoló rendszer: Teljes automatika
  Növényvédő feltét: Igen
  90°-ban elfordítható vágófej: Igen
  Állítható dőlésszög: Igen
  Akkumulátor feszültség: 20 V
  Teleszkópozható: Igen
  Peremvágó funkció: Igen
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  LUX TOOLS
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  073-4448809
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés