Új jelszó kérése
Termék részletek


LUX-TOOLS A-RT-20/26 akkumulátoros szegélynyíró akku nélkül

Raktárkészlet: NINCS
LUX-TOOLS A-RT-20/26 akkumulátoros szegélynyíró akku nélkül
16 990 Ft
 • 1 PowerSystem rendszer: a 20 V-os akkumulátor platform a ház köré & a kertbe
 • 2 Ah kapacitású, 20 V-os (18 V névleges feszültségű) lítium-ion akkumulátorral történő működtetés
 • Pontosan 26 cm átmérőjű vágási kör
 • Forgatható, lesarkítható vágófej a nehezen hozzáférhető helyekhez
 • Az akkumulátoros működésnek köszönhetően Ön optimális mozgástérrel rendelkezik és vezeték nélkül, mobilan és környezetkímélően dolgozhat. A fűnyíró vágási körének átmérője 26 cm, és a munkavégzés során megfelelő sebességet biztosít. A vágásról a vágókés műanyagból készült, éles pengéi gondoskodnak. Az akkumulátoros szegélynyíró a LUX 1 PowerSystem része és egy, ehhez a sorozathoz tartozó 20 V-os (18 V névleges feszültségű), 2 Ah-s vagy 4 Ah-s lítium-ion akkumulátorral működtethető. 2 Ah akkumulátor használatát javasoljuk. Az akkumulátor és a megfelelő gyorstöltő készülék külön kapható.

  Kényelmes nyírás a teleszkópos nyélnek és a kiegészítő fogantyúnak köszönhetően
  A praktikus növényvédő kengyellel biztonságos távolságot tarthat a veteményesektől és virágágyásoktól. A kengyel megbízhatóan védi ezeket, anélkül, hogy a vágási folyamatot akadályozná. A nyél teleszkópos funkciója szintén nagyon kellemes. A markolat igény szerint 92 cm-ről 120 cm-re meghosszabbítható a távoli helyek elérése érdekében. A kiegészítő fogantyúval lehetősége van a fűnyírót két kézzel vezetni. Az akkumulátoros szegélynyíró ezen kívül egy 90 fokban elforgatható, lesarkított vágófejjel is rendelkezik, melynek köszönhetően a dőlésszög módosítható. Így a nehezen hozzáférhető helyek is elérhetők. A csomag 10 vágókés-pengét tartalmaz a szegélynyíróhoz.

  Egy akkumulátor - két világ: Az 1 PowerSystem
  Végre vége a különböző akkumulátoroknak és töltőknek - ezt a LUX-TOOLS 1 PowerSystem akkumulátor-platform teszi lehetővé. A ház és a kert minden fontos alkalmazását egyetlen rendszerben egyesíti. A különböző akkumulátorokkal rendelkező különféle készülékek helyett minden eszköz egyetlen akkumulátor típussal működtethető. Praktikus és költségeket takaríthat meg. A Twin Power technológiának köszönhetően pedig a nagy teljesítményű 40 V-os kerti gépek két 20 V-os akkumulátorral működtethetők - csak egy akkumulátor rendszerrel!

  A 1 PowerSystem egyesíti a legújabb akkumulátor-generáció legjobb tulajdonságait. Optimális töltésszabályozás, az akkumulátorhűtéshez szükséges légcsatorna-rendszer, a biztonság és tartósság érdekében létrehozott házkialakítás, valamint a kiváló minőségű akkumulátor cellák optimális megbízhatóságot és biztonságot nyújtanak még az igényes munkákhoz is.

  Termékjellemzők
  Akku-típus: Li-lon
  Maximális vágásszélesség: 26 cm
  Teleszkópos: Igen
  Növényvédő feltét: Igen
  90°-ban elfordítható vágófej: Igen
  Állítható dőlésszög: Igen
  Akkumulátor feszültség: 20 V
  Peremvágó funkció: Nem
  Maximális akkumulátorfeszültség: 20,0 V
  Névleges akkumulátorfeszültség: 18,0 V
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  LUX TOOLS
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  073-4293296
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés