Új jelszó kérése
Termék részletek


LUX-TOOLS A-RM-2x20/43 akkumulátoros fűnyíró

Raktárkészlet: NINCS
LUX-TOOLS A-RM-2x20/43 akkumulátoros fűnyíró
129 990 Ft
 • 1 PowerSystem: A 20 V-os akkumulátor-platform a házba és a kertbe
 • Teljes készlet: Két kiváló minőségű lítiumionos akkuval működik, a dupla töltőkészülékkel együtt szállítjuk
 • Nagy, 43 cm-es vágásszélesség nagy zöldfelületekhez
 • Állítható magasságú tolókar a különleges komfortérzetért
 • Nagy teljesítményű akkumulátorfeszültség: 2 x 20 V / 18 V névleges feszültség 4 Ah-s akkumulátorkapacitással
 • A LUX-TOOLS A-RM-2x20/43 akkumulátoros fűnyírókészlettel Ön optimálisan és környezetbarát módon nyírja és gondozza a gyepet. A robusztus, de mégis könnyű műanyagházzal rendelkező fűnyíró segítségével a modern technikának köszönhetően szépen gondozott és akkurátusan levágott zöld felületet hozhatunk létre. A motor akkumulátorral működik, ezért nagyon halk és nem bocsát ki káros gázokat. Nincsenek többé összekuszálódó kábelek, és a készülék korlátlan mozgásszabadságot biztosít. A meghajtásról két darab kiváló minőségű, 20 V-os (18 V névleges feszültségű), 4 Ah-s lítiumion akkumulátor gondoskodik, melyek a csomag részét képezik. Ezeket együtt kell használni, és a Twin Power technológiának köszönhetően 40 volttá adódik össze a teljesítmény. Az akkumulátor teljesítményét, az egyes akkumulátorok futásidejét, mindig az határozza meg, hogy készülék mekkora terhelést ró rá.

  Fűnyírás közben több tényező is szerepet játszik abban, hogy mikor kénytelen az akku csúcsteljesítményen működni, ami jelentősen befolyásolja az akku teljesítményét. Ideális esetben: száraz, ápolt gyep, melyet hetente vágnak. Ha a fű magasabb, nedves vagy vizes, ha a lenyírandó felület egyenetlen vagy kerékmeghajtású eszközzel vágjuk, akkor az akkunak rendkívül nagy teljesítményt kell kifejtenie, ezért gyorsabban lemerül. Valamennyi akkumulátoros fűnyíró ezen az elven működik. A praktikus dupla töltő gyorsan, mindössze két órán belül mindkét akkumulátort feltölti.

  A vágási szélesség 43 cm 550 négyzetméter ajánlott felület esetén. A központilag beállítható vágásmagasságot 25 mm és 75 mm között egyszerűen, 6 fokozatban állíthatja be.

  Az erőteljes akkumulátoros fűnyíró a LUX 1 PowerSystems tagja: A készletben lévő 20 V-os akku a praktikus sorozat összes készülékéhez használható. A csomag tartalmát képező 4 Ah akkumulátor használatát javasoljuk. Az eszköz optimális működése érdekében mindkét akkumulátornak ugyanazon a töltöttségi szinten kell lennie, ellenkező esetben a gyengébb töltöttségű akkumulátor hátráltatni fogja az erősebb töltöttségűt.

  A vágásfelületre vonatkozó ajánlás arra a felületre vonatkozik, amelyen az ezzel a vágásszélességgel rendelkező fűnyírót szeretnénk használni. Ehhez a fűnyíróhoz 550 négyzetméter felületet ajánlunk. Nagyobb felületek esetén javasoljuk, hogy váltsanak az eggyel nagyobb modellre. 550 négyzetméter felület vágásához az akkumulátorokat a vágási folyamat során fel kell tölteni.

  Müszaki adatok

  Termékjellemzők
  Vágásszélesség: 43 cm
  Mulcsozó feltét: Igen
  Központi vágásmagasság-beállítás: Igen
  Minimális vágásmagasság: 25 mm
  Maximális vágásmagasság: 75 mm
  Fűgyűjtő térfogata: 40 l
  Kerékcsapágyazás: Csúszócsapágy
  Gyorstöltő: Igen
  Teljes feszültség: 20 V
  Akkumulátor töltés: 4 Ah
  Vágási fokozatok száma: 6 Darab
  Ajánlott terület: Akár 550 m²
  Maximális akkumulátorfeszültség: 20,0 V
  Névleges akkumulátorfeszültség: 18,0 V
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  LUX TOOLS
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  073-4292108
  Tömeg
  18 kg/db
Webáruház készítés