Új jelszó kérése
Termék részletek


LUX-TOOLS A-EAS-20/156 1 PowerSystem akkus egykezes ágfűrész készlet

Raktárkészlet: NINCS
 LUX-TOOLS A-EAS-20/156 1 PowerSystem akkus egykezes ágfűrész készlet
34 990 Ft
 • Könnyű és kompakt akkumulátoros ágfűrész
 • Egy kézzel is működtethető ágak és kisebb vágási munkákhoz
 • Ergonomikus, könnyen fogható 2 komponensű fogantyú nagy védőpajzzsal
 • A LUX 1PowerSystem családhoz tartozik, több mint 25 egységgel és egy akkumulátor rendszerrel
 • Készlet 20 V-os lítium-ion akkumulátorral és töltővel
 • A praktikus akkumulátoros működés maximális rugalmasságot biztosít a konnektortól függetlenül és hosszú kábelek nélkül. A praktikus és kompakt, akkumulátoros, egykezes ágfűrész ideális kisebb vágási munkákhoz a kertben, erdőben, szőlőben és kis kertekben, de hobbimunkákhoz, például kerítés- vagy tetőfedési munkákhoz és hasonlókhoz is. Az akkumulátoros fűrész emellett a legfeljebb 11 cm ágvastagságú fák gallyazásához (a fafajtától függően) és kisebb vágási munkákhoz, például szer - és élfa, tető- vagy kerítéslécek fűrészeléséhez is használható.

  Praktikus, egykezes, akkumulátoros ágfűrész nagy vágási teljesítményű
  Az akkumulátorral együtt kb. 1,5 kg-os könnyű súlyának köszönhetően az akkumulátoros fűrész nagyon kényelmesen használható. A kényelmes egykezes működtetés nagyobb mozgásszabadságot biztosít, és gyorsabban dolgozhat. A vágott anyagot szabad kézzel lehet tartani vagy vezetni. Kérjük, hogy minden vágási munka során viseljen megfelelő védőfelszerelést, például kesztyűt és védőszemüveget!
  Kompakt kialakítása ellenére az akkumulátoros, egykezes ágfűrész nagy, 4,7 m/s-os láncsebességet ér el. A 15,6 cm teljes hosszúságú lánc elegendő a vastagabb, legfeljebb 11 cm átmérőjű ágak vágásához is.

  Nagy fokú biztonságot és felhasználói kényelmet biztosít az akkumulátoros egykezes ágfűrész
  Az akkumulátoros egykezes ágfűrész az 1 PowerSystem 20 V-os (18 V névleges) akkumulátorával működik, ezért rendkívül rugalmasan és konnektoroktól vagy benzinkeverékektől függetlenül használható. Az ergonomikusan kialakított 2 komponensű fogantyú előtti nagy védőpajzs optimális védelmet nyújt a kéznek. A lánc fölé szerelt védő a lánchoz való közvetlen hozzáférés ellen is védelmet nyújt. Az övcsipesz segítségével a kis akkumulátoros egykezes ágfűrészt biztonságosan felakaszthatja a mesterember övére, amikor a fán vagy a tetőn dolgozik, és mindig gyorsan kéznél lesz.

  Szerszám nélküli lánccsere és láncápolás
  A lánc szerszám nélkül cserélhető. Egyszerűen csavarja ki az oldalán lévő csavart, és cserélje ki a láncot. A láncfeszesség beállítása a vezetősín mellett található csavarhúzóval történik (a csomag tartalmazza). Annak érdekében, hogy mindig jó vágási eredményt érjen el, a vágási munka során rendszeresen olajozza újra a láncot. Erre a célra egy biológiailag lebomló láncolaj alkalmas. Egyszerűen csak tegyen olajat a láncra, várjon egy kicsit, amíg az olaj átfolyik a láncon, majd indítsa újra. Így a lánc és a sín kenve marad. A vágási munka után tisztítsa meg az egykezes ágfűrészt, és a lánc védelme érdekében tegye fel a láncvédőt.

  Egy akkumulátor - két világ: Az 1 PowerSystem
  Az akkumulátoros egykezes ágfűrész a több mint 25 különböző kerti és barkácsszerszámot tartalmazó nagy Akku 1 PowerSystem család része. 20 V-os akkumulátor (névleges 18 V) minden szerszámhoz, opcionálisan 2,0 Ah-s vagy nagy teljesítményű 4,0 Ah-s akkumulátorral.

  Müszaki adatok

  Termékjellemzők
  Vágósebesség: 4,7 m/s
  Vezetősín hossza: 15,6 cm
  Gyorstöltő: Igen
  Akkumulátor töltés: 4 Ah
  Maximális akkumulátorfeszültség: 20,0 V
  Névleges akkumulátorfeszültség: 18,0 V
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  LUX TOOLS
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  073-4734059
  Tömeg
  2 kg/db
Webáruház készítés