Új jelszó kérése
Termék részletek


LUX A-LS-2x20/15 A 1 PowerSystem akkumulátoros lombszívó/-fúvó

Raktárkészlet: NINCS
LUX A-LS-2x20/15 A 1 PowerSystem akkumulátoros lombszívó/-fúvó
59 990 Ft
 • Működtetés 2 db, egyenként 20 V-os (18 V névleges feszültségű) 4 Ah teljesítményű lítium-ion akkumulátorral (külön kaphatók)
 • Erőteljes motor fokozatmentesen szabályozható fúvó-/szívóteljesítménnyel
 • Max. fúvási sebesség:: 245 km/h és erőteljes 680m3/h szívóteljesítmény
 • A rugalmasan használható LUX-TOOLS A-LS-2x20/15 akkumulátoros lombszívó praktikus 3 a 1-ben funkciójának köszönhetően univerzális segítőtárs az avar és a nem letapadt szennyeződések szívásában, fúvásában és aprításában. Vezeték nélkül, mobilan használhatja a kert bármelyik részének tisztításához. A lombfúvó nagy teljesítményű motorral rendelkezik, fúvó- és szívóteljesítménye fokozatmentesen szabályozható. Az ergonomikus kialakítású, Softgrip bevonattal ellátott fő markolat gondoskodik a fáradásmentes munkavégzésről, még hosszabb használat esetén is. A nagy teljesítményű akkumulátoros lombfúvó a LUX 1 PowerSystem része és kettő, ehhez a sorozathoz tartozó 20 V-os (18 V névleges feszültségű), 2 h-s vagy 4 Ah-s lítium-ion akkumulátorral működtethető.

  A készülék alkalmazástól függő teljesítménye alapján 2 darab 4 Ah-s akkumulátor használatát javasoljuk. Ezzel biztosíthatja, hogy elégedett legyen a készülék teljesítményével.

  Az eszköz optimális működése érdekében mindkét akkumulátornak ugyanazon a töltöttségi szinten kell lennie. Ellenkező esetben a gyengébb töltöttségű akkumulátor hátráltatni fogja az erősebb töltöttségűt. Az akkumulátorok és a dupla töltőkészülék külön vásárolhatók meg.

  Nagy gyűjtőzsákkal
  A kombikészülék erőteljes, 680 m3/h szívóteljesítménnyel rendelkezik. Ráadásul a szívóüzembe integrált szecskázó funkció növeli a gyűjtőkapacitást. 8:1 mulcsolási arányának köszönhetően gyorsan elvégezhető a munka. A fúvófunkció 245 km/h-s sebességgel rendelkezik. A hajlított fúvócsőnek köszönhetően a kívánt irányba terelheti a száraz vagy nedves avart. A 15 literes textil gyűjtőzsáknak köszönhetően nagyobb területeket is megtisztíthat az avartól. Ehhez a nagy nyílás egyszerű ürítést tesz lehetővé.

 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  LUX TOOLS
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  073-4292082
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés