Új jelszó kérése
Termék részletek


Kärcher K5 Black Full Control magasnyomású mosó 145 bar 500 l/h

Raktárkészlet: NINCS
Kärcher K5 Black Full Control magasnyomású mosó 145 bar 500 l/h
139 990 Ft
 • Magasnyomású mosó közepesen erős szennyeződésekhez
 • A szennymaró a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja
 • Gyors és hatékony tisztítás a 145 bar víznyomásnak és az 500 l/h átfolyási sebességnek köszönhetően
 • Könnyű és gyors tisztítószercsere a Plug n Clean rendszernek köszönhetően
 • A magasságban állítható teleszkópos fogantyú lehetővé teszi az egyéni beállítást és a kompakt tárolást
 • Az alacsony súlypontnak köszönhetően szilárd és biztonságos az állvány
 • A Kärcher K5 Black Full Control magasnyomású mosóval a közepes szennyeződéseket pillanatok alatt eltávolíthatja. Akár padlófelületekről, falakról, motorkerékpárokról, kerékpárokról vagy autókról legyen is szó. A magasnyomású mosó gyorsan és tisztán végzi munkáját a nagy, 500 l/h (0,0001 m3/s) átfolyási sebességnek és a 20 bar és 145 bar közötti üzemi nyomásnak köszönhetően. A 8 m hosszú magasnyomású tömlővel jelentős hatótávolsággal rendelkezik. Az akár 40 m2/h felületi teljesítménynek köszönhetően hatékonyan dolgozhat.

  Vario Power szórószár - egy igazi mindenes
  A Vario Power szórószár lehetővé teszi, hogy a szóró nyomását a kívánt szintre állítsa be. A három nyomásfokozat és egy tisztítószer-fokozat segítségével minden alkalmazási területre megtalálhatja a megfelelő beállítást. A szennymaróval a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolíthatja. A két lehetőség kombinációja a Kärcher K5-öt abszolút mindenessé teszi.

  Maximális kényelem a munka során
  A beépített LED-kijelzőn folyamatosan ellenőrizheti az aktuális nyomásfokozat és a tisztítószert is. Az állvány és az alacsony súlypont biztosítja, hogy a magasnyomású mosó mindig szilárdan álljon, és munka közben ne boruljon fel. A K5 szállításának megkönnyítése érdekében a készüléket egy kiegészítő fogantyúval látták el. Ezenkívül a magasnyomású mosónak kihúzható teleszkópos fogantyúja van, ami megkönnyíti a gép beállítását és annak elpakolását is.

  Hosszú élettartam és nagy teljesítmény
  A magasnyomású mosó vízhűtéses motorral van felszerelve, amely teljesítményével és tartósságával egyaránt kitűnik. A vízhűtéses motorok élettartama tízszer hosszabb, mint a hagyományos univerzális motoroké. Ennek oka általában az, hogy nincsenek kopó alkatrészek, például szénkefék. Az alacsonyabb fordulatszám szintén hozzájárul a hosszabb élettartamhoz. Ráadásul a motor ezért csak fele olyan hangosan működik, mint a hagyományos motorok. A beépített vízszűrőnek köszönhetően a vízkőlerakódások és a szennyeződések kisebb mennyiségben ülepednek le, mivel jobban védve vannak tőle.

  Plug n Clean - egyszerű adagolás és gyors tisztítószercsere
  A praktikus tisztítószer-szabályozás lehetővé teszi, hogy az szintet teljesen egyénileg állítsa be. A tisztítószerek cseréje is pillanatok alatt megtörténik, így szükség szerint gyorsan és egyszerűen változtathat.

  Müszaki adatok

  Termékjellemzők
  Vízszállítás: 500 l/h
  Maximális nyomás: 145 bar
  Szennymaró: Igen
  Felülettisztító: Nem
  Magasnyomású pisztoly: Igen
  Beépített tömlődob: Igen
  Beépített finom vízszűrő: Igen
  Bemenő víz maximális hőmérséklete: 40 °C
  Tömlőhossz: 8 m
  Szórószár: Igen
  Mosókefe: Nem
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Karcher
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  07-4307450
  Tömeg
  14 kg/db
Webáruház készítés