Új jelszó kérése
Termék részletek


Gigaset DA310B vezetékes telefon

Raktárkészlet: VAN
Gigaset DA310B vezetékes telefon
4 590 Ft

Kialakítás
analóg asztali telefon
LCD Kijelző
monokróm (grafikus)
Telefonkönyv memória
10 két gombos memória, 4 egygombos memória
Jellemzők
gyorstárcsázás, többféle csengőhang/dallam, újrahívás
Extrák
vészhívás funkció

 • A mértékadó vezetékes asztali telefonkészülék az egyszerű telefonálás jegyében

  A Gigaset DA310 használatával a hívások lebonyolítása rendkívül egyszerűen történik. A 4 közvetlen hívógomb segítségével egyetlen gombnyomással felhívhatja az ön által megadott személyeket. Emellett további tíz gyorstárcsázási gomb kényelmét is élvezheti, amelyek szintén gyors elérést tesznek lehetővé.

  A Gigaset DA310-et 3 különböző csengőhanggal és hangerőszinttel láttuk el a bejövő hívások jelzésére, ha azonban csendre és nyugalomra vágyik, le is némíthatja a készüléket. Ha gyorsan vissza akarja hívni az utoljára hívott személyt, használja az újratárcsázó funkciót. Ha Ön egy könnyen használható, és az alapjellemzők mellett többletszolgáltatásokat is nyújtó vezetékes telefonra vágyik, válassza a Gigaset DA310-et.

  Egyszerű, ugyanakkor rugalmas

  Bár telepítése és kezelése szinte gyerekjáték, a Gigaset DA310 igen sokoldalú. A PABX és PSTN kompatibilitásnak köszönhetően akár rácsatlakoztathatja közvetlenül a vezetékes hálózatra, de egy otthoni vagy irodai belső telefonhálózat részeként is használhatja. A Gigaset DA310 is falra szerelhető, így értékes területet szabadíthat fel íróasztalán. A kézibeszélő kétméteres zsinórja, illetve a konnektorba csatlakoztatott kábel további kétméteres hosszúsága megadja Önnek azt a mozgási szabadságot, amely a telefonálást igazán kényelmessé teszi. 

  A telefonkészülék kompatibilis a hallókészülékekkel, némító gombjának lenyomásával pedig megakadályozhatja, hogy a vonal másik végén meghallják, amit nem a más fülének szán. A hang- vagy nyomásvezérelt tárcsázási mód is választható, valamint a flash time is állítható.
 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1300 FT
  Gyártó
  GIGASET
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  739287
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés