Új jelszó kérése
Termék részletek


Gardena Szobai permetező 0,45 liter

Raktárkészlet: NINCS
Gardena Szobai permetező 0,45 liter
3 500 Ft
Rendkívül finom ködpermet
 • Jellemzők

  Precíz öntözés

  A Ködpermetező (Soft Sprayer) célzott mégis gyengéd permetező- vagy finom öntözést tesz lehetővé. Megelőzi a talaj kimosását.

  Praktikus 2 az 1-ben funkció

  A hasznos 2 az 1-ben funkcióval (csepegetővel és permetező esőztetővel) maximális rugalmasságot nyújt a különféle palánták számára.

  Okos tárolás

  A Ködpermetezőn tárolóhely van kialakítva a használaton kívüli locsolófej számára. Ez a hasznos funkció gondoskodik arról, hogy mindkét fej mindig kéznél legyen.

  Jól látható vízszint

  Mivel a Ködpermetező áttetsző anyagból készült, mindig láthatod, mennyi víz van még a 450 ml-es tartályban.

  Kényelmes használat

  A Ködpermetező jól kézbe illik. Az öntözéshez nyomogasd a palackot.

  Termékleírás

  Kézi permetező palánták öntözéséhez

  Amikor a palántán megjelennek az első zöld levelek, az mindig egy örömteli látvány. A GARDENA szobai permetezőjével a gondozásuk minden bizonnyal sikeres lesz. Ez a szobai permetező lehetővé teszi, hogy célzottan és kíméletesen, csepegtető öntözéssel vagy ködpermettel gondozd palántáidat, megakadályozva a kis növények és a talaj kimosását. Élvezni fogod a rendkívül hasznos 2 az 1-ben funkciót, mert a csepegtető fúvókával vagy zuhanyfúvókával egyaránt használhatod. Ez nagy rugalmasságot biztosít palántáid öntözésénél. A beépített tárolónak köszönhetően a csepegtető fúvóka és a zuhanyfúvóka is mindig kéznél van. A 450 ml űrtartalmú permetező áttetsző anyagból készült, így mindig szemmel tarthatod, hogy mennyi víz van még a tartályban. Praktikus kialakításának köszönhetően rendkívül könnyen használható.
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Gardena
  Garancia
  5 év szavatosság
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  074-1110220
  Tömeg
  100 g/db
Webáruház készítés