Új jelszó kérése
Termék részletek


Gardena PowerMax 1800/42 elektromos fűnyíró

Raktárkészlet: VAN
Gardena PowerMax 1800/42 elektromos fűnyíró
94 990 Ft
Teljesítmény 1800 W
Vágási szélesség 42 cm
Vágási magasságállítás QuickFit Plus
 • Jellemzők

  Hatékony vágás és gyűjtés

  A CnC Plus rendszerrel az elektromos fűnyírók meggyőzően hatékonyak. A továbbfejlesztett, irányított levegőáramlásnak köszönhetően lényegesen több nyesedék landol a fűgyűjtőben, amit ritkábban kell kiüríteni fűnyíráskor.

  Ergonomikus tolókar

  A markolat mentén végigfutó, ergonomikusan kialakított kapcsolókarokkal felszerelt tolókarral kényelmesebb és rugalmasabb a használat. Az ergonomikus markolatkiképzéssel a kéz természetes helyzetben tartható, és a fűnyíró különösen könnyedén tolható és irányítható. A fűnyíró rugalmasan használható minden tolókar-beállítással.

  Minden testmagassághoz alkalmas

  A teleszkópos szár optimálisan beállítható bármilyen magasságú felhasználó számára. A fogantyú könnyen összecsukható a helytakarékos tároláshoz és kényelmes szállításhoz.

  Könnyedén állítható vágásmagasság

  A QuickFit Plus központi magasságállítás olyan tulajdonság, amely egyetlen gombnyomással teszi a vágási magasság beállítását hihetetlenül egyszerűvé.

  Termékleírás

  Erőteljes és különösen kényelmes – nagy gyepterületek gondozásához

  Az erőteljes, elektromos GARDENA PowerMax™ 1800/42 fűnyíró tökéletes nagy gyepterületek gondozásához. A speciálisan megedzett DuraEdge kés optimális vágási eredményt nyújt. Az ErgoTec Plus markolat fogása kényelmes; különösen könnyen és rugalmasan tolható a fűnyíró. A QuickFit Plus funkció használatával könnyen, központilag beállítható 5 féle vágási magasság. A burkolat oldalán elhelyezett terelőfogakkal egyszerű a fűvágás a falak és a szegélyek mentén. A CnC Plus rendszernek köszönhetően hatékony mind a vágás, mind a gyűjtés, valamint ritkábban kell a gyűjtőt kiüríteni. A teleszkópos és összehajtható tolókar a felhasználó testmagasságához állítható, szállítása egyszerű, tárolása helytakarékos.
 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Gardena
  Garancia
  3 év
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  073-504220
  Tömeg
  15 kg/db
Webáruház készítés