Új jelszó kérése
Termék részletek


Gardena CleverRoll M Easy Tömlőskocsi

Raktárkészlet: NINCS
Gardena CleverRoll M Easy Tömlőskocsi
34 990 Ft
 • Kick and stand – garantáltan stabil

  A speciálisan kialakított támasztékkal a kocsi garantáltan stabil. Így könnyebb az öntözés, mivel a tömlőskocsi akkor sem mozdul el, ha a tömlőt kihúzzuk.

  Kényelmes tömlővezető

  A kerék fölötti robusztus fémkereten elhelyezett tömlővezetőnek köszönhetően a tömlőt segítség nélkül is egyenletesen lehet feltekerni. Mindössze a tekerőkart kell működtetni.

  Nincs vízcsepegés használat után

  Az utáncsepegésgátlóval nincs több vízcsepegés használat után vagy a tömlőskocsi szállítása közben.

  Maximális vízátfolyás

  A tömlőskocsi belső oldalán a szögben álló tömlőcsatlakozás megakadályozza a tömlő megtörését. Ez biztosítja a mindig maximális vízátfolyást.

  Fagy elleni védelem

  Innovatív fagyállóság a tartósság érdekében.

  A GARDENA CleverRoll M Easy tömlőskocsi praktikus és helytakarékos tárolási lehetőség a kerti tömlő számára. Ez a mobil tömlőskocsi segít a kényelmes kertöntözésben, miközben a kocsi biztonságosan és stabilan áll a gyepen vagy a teraszon. A speciálisan kialakított támasztéknak és a megemelt kerekeknek köszönhetően a tömlőskocsi a helyén marad, és biztosan nem borul fel. A helytakarékos tárolás érdekében az állvány és a tekerőkar egyszerűen összecsukható, a markolat pedig gyorsan visszahajtható. A beépített tömlővezető biztosítja, hogy a tömlő egyenletesen és rendezetten tekeredjen fel az dobra. A kiváló minőségű anyagoknak és gyártásnak köszönhetően ez a karbantartásmentes tömlőtároló strapabíró és tartós. A kompakt tömlődob rugalmasan a felhasználás helyére húzható, és ideális közepes méretű kertekbe. Az anyag innovatív fagyvédelemmel rendelkezik, így sértetlenül átvészeli a hideg, fagyos éjszakákat és havas napokat. Beépített csepegésgátlóval is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a víz használat után vagy szállítás közben kifolyjon. A készlet egy Németországban készült, és a GARDENA öt év szavatosságot vállal. Mindig tettrekész öntözőrendszer Amikor csak akarod. Könnyű kezelhetőség és stabil támaszték – a megfelelő tömlőskocsi minden kertmérethez.

  További információ

   

  Fagy ellen védett Igen
  Gardena szavatosság 5 év
  Max. kapacitás 15 mm (5/8") 60 m 13 mm (1/2"), 50 m 15 mm (5/8"), 35 m 19 mm (3/4")
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Gardena
  Garancia
  5 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  07-1851520
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés