Új jelszó kérése
Termék részletek


Gardena 4700/2 Inox hordóürítő szivattyú

Raktárkészlet: NINCS
Gardena 4700/2 Inox hordóürítő szivattyú
44 990 Ft
• Teljesítmény 550 W
• Max. szállított vízmennyiség 4700 l/h
• Max nyomás 2.3 bar
• Max. szállítási magasság 23 m
 • Jellemzők

  Kiemelkedő nyomás-teljesítmény

  A kétlépcsős hidraulikus rendszernek köszönhetően a szivattyú kiemelkedő nyomási értéken teljesít, ami alkalmassá teszi nagy nyomást igénylő munkák elvégzésére.

  Teleszkópos alumínium pipa

  A teleszkópos pipa az esővízgyűjtő hordónak megfelelő hosszra (760–960 mm) állítható. Ez gondoskodik a hordó peremén veszteség nélküli vízszállításról.

  Nemesacél szivattyúház

  Minőségi gép minőségi alkotórészekből. A minőségi, robusztus, inox, nemesacél házba csomagolt 4700/2 modell kapacitása 4700 l/óra.

  Szabályozható úszókapcsoló

  A szivattyú szabályozható úszókapcsolóval van felszerelve. Amint a vízszint egy bizonyos érték alá csökken, a szivattyú kikapcsol, hogy megelőzze a szárazüzemet.

  Keskeny kivitel szűk nyílásokhoz

  150 mm-es nyílásokba, pl. IBC tartályokba is befér

  Ideális az AquaZoom négyszögesőztetőhöz

  A szivattyú könnyedén csatlakoztatható a GARDENA AquaZoom négyszögesőztetőjéhez és még sok máshoz. Így sosem lesz szárazság a kertedben.

  Beépített finom szűrő

  A beépített és könnyen elérhető szűrő védi a szivattyút az eltömődéstől. Tisztítása különösen egyszerű.

  Élvezetes szállítás

  Mindegy, hogy a hordozófogantyúval, vagy a teleszkópos pipával: a szivattyú egyszerűen tárolható vagy átszállítható másik helyre.

  Termékleírás

  Kerti felhasználásra kész esővíz nagy nyomáson

  A GARDENA Hordóürítő szivattyú 4700/2 Inox egy nagy teljesítményű, alacsony energiafogyasztású szivattyú, amely segít az összegyűjtött esővíz kerti hasznosításában. Ha a kertben vagy teraszon gyűjtöd az esővizet, ez a szivattyú segít a felhasználásban a növényeid öntözésére, miközben kevesebb vizet fogyasztasz A nagy teljesítményű 550 W-os motor és a kétfokozatú hidraulikus rendszer 2,3 bar nyomáson óránként maximum 4700 liter víz szállítását biztosítja. A hatékony hordóürítő szivattyú megbízható minőséget biztosít az első osztályú gyártásnak, a német mérnöki munkának és a kiváló minőségű anyagoknak, például a robusztus, rozsdamentes acélháznak és szivattyútengelynek köszönhetően. Az innovatív önvédelmi technológiák, mint például az állítható úszókapcsoló, biztosítják a 4700/2 Inox hordóürítő szivattyú maximális élettartamát. Ez megvédi a szivattyút a szárazüzem okozta károktól üres esővízhordó esetén. A szivattyú be- és kikapcsolási magassága könnyen beállítható az igényeidnek megfelelően. Ha a maradék víz magassága 5 mm-es legyen, a szivattyú praktikus reteszelő funkciója bekapcsolható. A tartós teleszkópos alumíniumpipa és a szabályozó szelep még sokoldalúbbá és rugalmasabbá teszi a szivattyú használatát. A teleszkópos csövet egyszerűen beállíthatod 670 és 870 mm közé, az esővíztartály méretéhez igazítva. Ha szükséged van további 210 mm-es hosszabbítócsőre, a GARDENA-nál megvásárolható. Miután a teleszkóp tökéletesen a helyére került, az összegyűjtött esővizet a tartály peremén keresztül dugulás vagy szivárgás nélkül le tudod vezetni. A mellékelt szabályozószeleppel szükség szerint beállíthatod, vagy teljesen elzárhatod az áramlási sebességet. A Hordóürítő szivattyú 4700/2 Inox beépített finomszűrővel rendelkezik, amely megvédi a szivattyút a szennyeződések okozta eltömődéstől, nagyon könnyen eltávolítható és tisztítható. A szűk helyekre tervezett szivattyú elég keskeny ahhoz, hogy 150 mm átmérőjű nyílásokba is be lehessen helyezni. Nem csak a telepítése különösen egyszerű, hanem a szállítása és tárolása is a teleszkópos pipának és a praktikus fogantyúnak köszönhetően. A szivattyú hatékonysága és teljesítménye ideális a külön kapható esőztetőkhöz, például a GARDENA AquaZoomhoz. Tökéletes a dús és egészséges növényzet megőrzéséhez.
  További információ
  Teljesítmény 550 W
  Max. szállított vízmennyiség 4700 l/h
  Max nyomás 2.3 bar
  Max. merülési mélység 7 m
  Max. szállítási magasság head 23 m
  Folyadék max. hőmérséklete 35 °C
  Kábel hossza 10 m
  Tápkábel típusa H05 RNF
  Elektromos védelmi osztály IP X8
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Gardena
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  075-176420
  Tömeg
  3 kg/db
Webáruház készítés