Új jelszó kérése
Termék részletek


GP 3800E kerti szivattyú szívótömlővel 900 W

Raktárkészlet: NINCS
GP 3800E kerti szivattyú szívótömlővel 900 W
42 990 Ft
 • A kert öntözése például kutak, esővízgyűjtő hordók vagy ciszternák vízforrásként való használatával
 • Szállítási kapacitás: 3800 l/h (0,00105 m /s)
 • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült szivattyúház
 • A nagy teljesítményű GP 3800E kerti szivattyú sokoldalúan használható zöld- és kertfelületek, virág- vagy zöldségágyások öntözéséhez. Tiszta víz teljes nyomással történő továbbításához használható. Független és környezetbarát vízforrások lehetnek például a kutak, esővízgyűjtő hordók vagy ciszternák. Az erős villanymotor 900 wattos teljesítményével 3800 l/h (0,00105 m /s) mennyiségű vízvételezést tesz lehetővé. A szivattyú egyenletes, legfeljebb 4 bar értékű nyomást képez, és gond nélkül használható pázsitöntözők üzemeltetéséhez is. Max. emelőmagassága 40 m, max. felszívási magassága 8 m.

  Strapabíró szivattyú a kert öntözéséhez
  A kerti szivattyút egy 4 méter hosszú szívótömlővel szállítjuk, amely visszacsapó szeleppel rendelkezik. A szívó- és leágazó vezetékhez 30,3 mm (G1) átmérőjű belső menetes csatlakozókkal rendelkezik. A lehetőleg nagy mennyiségű vízszállítás érdekében 19 mm (3/4") átmérőjű kerti tömlő használatát javasoljuk. A szivattyú strapabíró háza és a szivattyúfej kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. A fröccsenő víz ellen védett kapcsoló egyszerű kezelést tesz lehetővé. Kényelmes, széles talpa stabil állást garantál a szivattyú üzemeltetése közben. Ezenkívül praktikus hordfogantyúval is rendelkezik. Mielőtt megkezdi a kerti szivattyú szállítását, a leeresztő csavaron keresztül egyszerűen és gyorsan elvégezheti az ürítést.
  Megjegyzés: A szivattyú minden egyes használata előtt győződjön meg arról, hogy a teljes szivattyú és szívótömlő tele van töltve vízzel. Ezáltal megelőzhetők a szárazon futás által okozott károk, amelyek túl kevés víz beszívása vagy a víz beszívásának elmaradása esetén keletkeznek.

  Müszaki adatok

  Termékjellemzők
  Alkalmazási terület: Öntözés
  Szennyező részecskék maximális mérete: 1 mm
  Teljesítmény: 900 W
  Maximális vízszállítás: 3 800 l/h
  Maximális emelési magasság: 40 m
  Maximális nyomás: 4 bar
  Maximális önfelszívó magasság: 8 m
  Szivattyú hajtómű: Jet
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  075-4189114
  Tömeg
  9 kg/db
Webáruház készítés