Új jelszó kérése
Termék részletek


GARDENA PowerJet 18V P4A Lombfúvó akkumulátor nélkül

Raktárkészlet: NINCS
GARDENA PowerJet 18V P4A Lombfúvó akkumulátor nélkül
32 990 Ft
 • A Power Jet a POWER FOR ALL ALLIANCE minden akkumulátor-rendszerévek kompatibilis. A felhasznált akkumulátor típusától függően és a teljesítmény-beállítástól függően a készülék légtömegáramlási sebessége akár percenként 8,9 m3, maximális üzemideje pedig akár 26-50 perc is lehet.
  A korszerű lombfúvó nemcsak okos és funkcionális kialakításával nyűgöz le, hanem mindenekelőtt rendkívül erőteljes fúvási teljesítményével. Legyen szó levelekről, kisebb ágakról vagy fűnyesedékről, a PowerJet gyorsan, erőteljesen és hatékonyan fújja el mindet. Innovatív kialakításának és nagy légáramlási sebességének köszönhetően a kertet pillanatok alatt gyönyörűen rendezi és karbantartja.
  Használattól és a kerti munkától függően a lombfúvás sebessége egyedileg állítható. Mindössze 1,8 kg-os súlyának köszönhetően a lombfúvóval rendkívül kényelmes és egyszerű még hosszabb idejű munkavégzés is. A lombfúvó olyan jól kiegyensúlyozott súlyelosztású, hogy használata közben nem fárad el a csuklód és a karod. Ezt tovább fokozza a termék kiváló, ergonomikus kialakítása. A készüléken a jól látható LED-es kijelző folyamatosan mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét.
  Ez a konfiguráció még ennél is többet kínál: a mellékelt precíziós fúvóka kiterjeszti a lombfúvó hatósugarát, ezzel lehetővé téve, hogy még könnyebben férj hozzá a kert nehezen megközelíthető részeihez, és még nagyobb rugalmasságot biztosít a használat során. Az erőteljes, kompakt és praktikus GARDENA akkumulátoros lombfúvó ezért sokféle tisztítási feladathoz ideális választás.

  Az akkumulátor nélküli Power Jet 18V P4A akkumulátor és akkumulátor-töltő nélkül kerül forgalomba. A lombfúvó a POWER FOR ALL ALLIANCE minden 18V-os akkumulátorával kompatibilis.

 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Gardena
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  073-1489055
  Tömeg
  3 kg/db
Webáruház készítés