Új jelszó kérése
Termék részletek


GARDENA Classic házi vízmű 3000/4 eco

Raktárkészlet: NINCS
GARDENA Classic házi vízmű 3000/4 eco
99 990 Ft
• Teljesítmény 650 W
• Max. szállított vízmennyiség 2800 l/h
• Max nyomás 4 bar
• Max. önfelszívás 8 m
 • Jellemzők

  Energiát takarít meg és kényelmes

  A fokozat nélkül beállítható eco mód akár 15% energiát takarít meg a hagyományos működéshez képes.

  Automata biztonsági kapcsoló

  Nem károsodik, ha a szivattyú túlmelegszik.

  A tartály 5 évig nem igényel karbantartást

  Nem kell cserélni a gumiballont és nem kell újratölteni levegővel.

  Könnyű, gyors üzembe helyezés

  Az előszűrő és a visszafolyás-gátló már szériaszerűen, mint speciális tulajdonságok beépítésre kerültek. Megbízható, intelligens technológia, mely költséget takarít meg és még jobban megkönnyíti az üzembe helyezést.

  Kompakt és helytakarékos

  A nyomásmérő és a nyomáskapcsoló helytakarékos módon került beépítésre. Ezáltal a házi vízmű kompakt kialakítást nyert, kis helyet igényelve ezzel a beüzemelés helyén.

  Termékleírás

  Energiatakarékos induló modell, a biztonságos vízellátáshoz

  A 650 W teljesítményű és 2800 l/h maximális szállítási mennyiségre képes GARDENA Classic 3000/4 eco házi vízmű használatával energiát takarít meg könnyedén. Szállíthat vele a házba vagy a kertbe esővizet, például esővíz gyűjtő hordóból, kútból vagy ciszternából teljesen automatikusan. Használhatja a házi vízművel szállított vizet WC öblítésre, mosógéphez vagy a kert öntözéséhez. A házi vízmű a vízigénytől függően automatikusan ki- és bekapcsol, rendkívül költségtakarékosan működik. A fokozatmentesen beállítható eko mód használatával akár 15 % energia takarítható meg a normál működéshez viszonyítva. Kíméli a pénztárcáját és a környezetet egyaránt. A szivattyú felmelegedése esetén, ha elfogy a szállítandó víz, az automatikus biztonsági kapcsoló kikapcsolja, megvédve ezzel a szivattyút a túlmelegedéstől. Kényelmes a nagy térfogatú, 24 literes víztartály, mely 5 évig nem igényel karbantartást. Ez idő alatt nem kell cserélni a gumiballont és nem kell újratölteni levegővel. A GARDENA Classic házi vízmű előszűrővel van felszerelve, ami védi a szivattyút a szennyeződésektől, homoktól, valamint visszafolyás-gátlóval, ami a könnyű működést garantálja. A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését a könnyű és problémamentes üzembe helyezéshez. Az önfelszívás optimalizált a kézi beállítású visszacsapó szeleppel. Ezen túlmenően a túlmelegedés ellen védő kapcsoló folyamatosan ellenőrzi a karbantartást nem igénylő kondenzátoros motor hibátlan működését. A fagyok beállta előtt a szivattyú a vízleeresztő csavarral könnyen vízteleníthető. A házi vízmű kialakításán végzett mérnöki munka meggyőző; a szivattyú kiváló minőségű alapanyagai és a kompakt, helytakarékos dizájn. A nyomásmérő és a nyomáskapcsoló helytakarékos módon, áttekinthető elrendezésben került beépítésre. Nem szállíthatók: sós víz, agresszív és könnyen gyúló anyagok, valamint élelmiszer. A szervizben rendelhetők hozzá rugós gumilábak, melyekkel kisebb vibráció, még nyugodtabb működés érhető el.
  Max. nyomás/max. szállítási magasság: 4,0 bar/40 m
  Csatlakozómenet: 33,3 mm (G 1)
  Műszaki adatok
  Teljesítmény 650 W
  Max. szállított vízmennyiség 2800 l/h
  Max nyomás 4 bar
  Max. önfelszívás 8 m
  Max. szállítási magasság head 40 m
  Folyadék max. hőmérséklete 35 °C
  Súly 14 kg
  Kábel hossza 1.5 m
  Tápkábel típusa H05 RNF
  Elektromos védelmi osztály IP X4
  Termék mérete, hossz 45 cm
  Termék mérete, szélesség 29 cm
  Termék mérete, magasság 62 cm
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Gardena
  Garancia
  3 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  075-175320
  Tömeg
  14 kg/db
Webáruház készítés