Új jelszó kérése
Termék részletek


G21 Rapid kézszárító

Raktárkészlet: NINCS
G21 Rapid kézszárító
 • G21 Rapid kézszárító
59 450 Ft

 • Elérkezett a higiénikus kézszárítás forradalma! Az érintésmentes, erős és gyors G21 Rapid kézszárító hihetetlen módon 10-15 másodperc alatt megszárítja vizes kezét.
  Nincs többé vizes padló! A kézszárítók többségénél a víz a padlón végzi, viszont a G21 Rapid készüléknél ez nincs így! A kézszárító a vizet az alján található tartályban gyűjti össze. A G21 Rapid-ot leginkább iskolákba, kórházakba, nyilvános épületekbe, éttermekbe, és irodákba ajánljuk.

  Környezetkímélő
  Elmúltak azok az idők, amikor a papírtörlők töltésével és likvidációjával kellett foglalkoznunk. A G21 kézszárítója nagyon kíméletes a környezetünkhöz, nemúgy mint a papír kéztörlők, melyek egyáltalán nem környezetkímélők és gazdaságosak. Ráadásul így elkerülhető a mosdó környékén a papírtörlők által okozott rendetlenség. A kézszárító használatával védi környezetünket.

  A kézszárító előnyei

  A G21 Rapid-nak alacsony fogyasztása van. Az érintésmentes bekapcsolásnak köszönhetően minimalizálódik a baktériumok terjedése. A borítás antibakteriális ABS műanyagból készült, mely nagyon könnyű. Az elegáns formatervezés modern és tiszta hatást kelt.

  Hogyan működik a higiénikus kézszárítás?
  A kezeinket a kézszárító alá helyezzük, mely automatikusan bekapcsol. A meleg levegő áramlásának köszönhetően a víz a bőrünkről elkezd elpárologni.

  Részletek:
  Könnyű konstrukció
  Gyors kézszárítás
  Alacsony fenntartási költség

  Paraméterek:
  Anyag: antibakteriális ABS műanyag
  Feszültség: AC220-240V, 50/60 Hz
  Szárítás időtartama: 10-15 másodperc
  Maximális teljesítmény: 800 W
  Levegő gyorsasága: 100M/s
  Levegő hőmérséklete: 54°C
  Méretek: 24 x 46,5 x 15,5 cm

 • Szállítási idő
  4 munkanap
  Szállítási költség
  1500 Ft
  Gyártó
  G21
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  635356
  Tömeg
  5 kg/db
Webáruház készítés