Új jelszó kérése
Termék részletek


G21 California BBQ Premium line gázgrill, 4 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő

Raktárkészlet: NINCS
G21 California BBQ Premium line gázgrill, 4 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő
168 275 Ft
 • A G21 California BBQ Premium Line gázgrill Flame Tamer rendszerrel, öntöttvas ráccsal, öntöttvas lemezzel, elektromos gyújtással, gázszabályozással, 3,15 kW teljesítményű oldalsó égővel és három rozsdamentes 3,5 kW teljesítményű főégővel rendelkezik.

  Manapság nagyon népszerű a grillezés és a grillpartik rendezése kerti grillekkel. A klasszikus fával vagy szénnel működő grillek mellett szintén keresettek a gázgrillek. A gázgrilleken történő grillezés modern, és praktikus megoldás, amely nem veszíti el a grillezés szépségét.

   A G21 grill a kertben a ház mögött

  kerti gázgrillek használata egyszerű és az ételeket bárki képes elkészíteni rajtuk. Elég csatlakoztatni egy gázpalackot és a grill máris készen áll a használatra. Szintén hasznos tulajdonsága, hogy grillezés után nem kell eltakarítani a hamut és a megmaradt fa- és szénmaradványokat.

  G21 California BBQ Premium Line gázgrill mozgatható, mivel két nagyobb és két kisebb kerékkel rendelkezik. A grill egy nagyon praktikus beépített hőmérővel van ellátva, mellyel meghatározhatjuk az optimális hőmérsékletet a grillezéshez.

   Beépített hőmérő

  kerti gázgrill egy csuklós fedéllel rendelkezik, mely lefedi az összes égőt, továbbá mindkét oldalán polcok találhatók. A bal polc alatt egy tárolóedény van, amelybe előkészítheti például a grillezni kívánt bepácolt húst. A jobb oldali polc alatt egy oldalsó égő található. A grill kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.

   Burgerek és zsemlék a G21 grillen

  Flame Tamer rendszer

  Közvetlenül az égők felett egy fém profil van, ami megakadályozza a zsír lefolyását a lángokba. Ugyanakkor megakadályozza, hogy a rács csak közvetlenül az égő felett melegedjen át, így egyenletes sütést biztosít az egész rács felületén. A keletkezett zsír pedig lefolyik a grill oldalán az aljában elhelyezett gyűjtőtartályba, ami meghosszabbítja az egőfejek élettartamát.

   Gáztűzhely főzésre és sütésre

  A kerti grillhez most ajándékba kap egy nyomáscsökkentőt és a gázpalack csatlakozásához szükséges tömlőt.

  Újdonság 2018-tól

  A California BBQ gázgrill 2018 óta új öntöttvas ráccsal és öntöttvas lemezzel van ellátva. Az öntöttvas kiválóan ellenáll a magas hőmérsékletnek és felülete kevésbé tapad, mint a többi rostélyhoz használt anyagnak, ezáltal könnyebben karbantartható.

  2 + 2 év meghosszabbított garancia

  A termék minőségét 4 évig garantáljuk. Regisztrálással a standard 2 év garanciális időszakhoz 2 év meghosszabbított garanciát kap. Használja ki ezt a lehetőséget és vásárlás után regisztráljon. A 2 +2 év meghosszabbított garancia megéri!

   

  Műszaki adatok

  • Főégő: 3 x 3,5 kW
  • Oldalsó égő: 1 x 3,15 kW
  • Teljes teljesítmény: 13,65 kW/óra
  • Oldalsó tároló edény űrtartalma: 2,8 l
  • Anyag: rozsdamentes acél

  Méretek és súly

  • Grillező felület: 62 x 44 cm
  • Grill mérete (Sz x Ma x Mé): 134 x 116 x 50 cm
  • Grill rács: 2 728 cm2
  • Súly: 41 kg

  Csomag tartalma

  1. Kerti gázgrill
  2. Öntöttvas rács
  3. Öntöttvas lemez
  4. A gázpalack csatlakoztatásához szükséges tömlő
  5. Nyomáscsökkentő
 • Szállítási idő
  4 munkanap
  Szállítási költség
  ingyenes
  Gyártó
  G21
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  07-6390305
  Tömeg
  45 kg/db
Webáruház készítés