Új jelszó kérése
Termék részletek


Fisher Price Linkimals: Csodás fények és színek láma

Raktárkészlet: VAN
Fisher Price Linkimals: Csodás fények és színek láma
7 500 Ft
Korosztály: 1 és 2 év között
 • A Linkimals Csodás fények és színek láma csupa izgalmas játékot nyújt, ami babájával együtt fejlődik! Segítségével a gyerkőcök megismerhetik a színeket, a számokat, az ABC betűit, valamint ellentéteket is. A lajhár tanítja és mozgásra készteti a kicsiket a zenével és a dalocskákkal, a fényjátékkal és a mókás táncmozdulataival. A ragyogó, színes fények odavonzzák a baba tekintetét, a dalocskák pedig lekötik a figyelmét, fejlődik a látás, a hallás és a tapintás. A LINKIMALS állatkák felismerik egymást, így együtt tudnak énekelni, kommunikálnak egymással.

  • Mindannyian mások – Van köztük kerekes, húzogatós játék, karikatorony vagy talpán álló állatka, mind mások, mégis van egy olyan különlegességük, ami összeköti őket.
  • Amikor egyikük érzékeli, hogy egy másik Linkimals barátja van a közelben, elkezdenek figyelni egymásra. Ha egyikük feltesz egy kérdést, a többiek válaszolnak vagy együtt, összehangolt zene- és fénybemutatóval szórakoztatják a kicsiket.
  • Igazán különleges élmény kicsiknek és nagyoknak is (sőt, még a felnőtteknek is).
  • Miközben pedig átélik ezt az élményt, észrevétlenül fejlődnek a nagymozgások, a finommotorika, az érzékelés és megtanulnak egy sor hasznos új dolgot a világról.

   

   

 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1400 Ft
  Gyártó
  MATTEL
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  187270
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés