Új jelszó kérése
Termék részletek


Expert NXWI105H Inverteres hegesztő 20-105A kézi

Raktárkészlet: NINCS
Expert NXWI105H Inverteres hegesztő 20-105A kézi
 • Expert NXWI105H Inverteres hegesztő 20-105A kézi
39 500 Ft
 • Forradalmian új, praktikus, kézben tartható pisztoly formájú inverteres hegesztőkészülék, mely kisebb házkörül munkák elvégzésére ideális és kényelmesen használható. Modern IGBT technológiát alkalmazó, half bridge rendszerű készülék. Kofferbern kerül szállításra, s az alapcsomag része egy hordtáska is.

  Készülékünk a következő fejlett hegesztés-támogató funkciókkal rendelkezik:

  - Ventilátoros hűtéssel rendelkezik.
  - VRD funkció: Az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben, mely biztonságos szintre csökkenti a feszültség értékét, ezzel is csökkentve a balesetveszélyt.
  - Széles feszültség tartomány: 180-250V hálózati feszültség között képes üzemelni, ezáltal olyan helyeken is alkalmazható, ahol a hálózati feszültség ingadozik. A legtöbb megfelelő teljesítményű áramfejlesztővel is használható (nem garantált).
  - Arc Force: Automatikusan állítja az áramerősséget, az ív hosszának függvényében. Amikor az elektróda tapad, az áramerősséget megnöveli, de ha az ív hosszabb lesz az áramerősséget lecsökkenti, így az elektródát közelíthetjük a munkadarabhoz anélkül, hogy kialudna az ív. Stabilabb ívet fog eredményezni.
  - Hot Start: Ez a funkció megkönnyíti az ívgyújtást a hideg vagy vastag munkadarabon az által, hogy megnöveli a beállított áramot ívgyújtáskor. Ezzel elkerülhetőek a kezdési kötés hibák.
  - Anti stick: Előfordulhat, hogy az elektróda mégis letapad, ilyenkor a hegesztőgép automatikusan lecsökkenti a hegesztő áramerősséget a minimum szintre, hogy az elektróda le tudjon hűlni és könnyen le tudjuk választani az elektródát a munkadarabról.

  A készülék a kompakt kialakítása miatt nem rendelkezik beépített okosventilátorral. Normál, 15-25 °C fok környezeti hőmérséklet mellett a következő hegesztési teljesítmény érhető el:
  max 2,5mm-es elektróda: 9 szál, ezt követően 50-60 mp-et várni kell a lehűlésre
  max 3,2mm-es elektróda: 2 szál, ezt követően 50-60 mp-et várni kell a lehűlésre

  Az inverteres hegesztő előnyei a hegesztő transzformátorral szemben: könnyen hordozható, stabil hegesztőáram, kisebb teljesítményfelvétel azonos hegesztőáramnál, könnyű ívgyújtás, a munkafolyamathoz és az anyaghoz illeszkedően fokozatmentes áramerősség állítási lehetőség.

  Az inverteres hegesztőt bázikus vagy savas elektródával való hegesztésére tervezték. Nem alkalmas alacsony hidrogéntartalmú nátrium bevonatú szénacél elektródával való hegesztésre.

  - Inverter típusa: IGBT
  - IGBT modul típusa: Half bridge
  - Használható elektródák típusa: Bázikus, savas
  - Hegesztőáram: 20-105A
  - Hatásfok: 85%
  - Max. felvett teljesítmény: 4,1kW
  - Munkafeszültség: 20,8-24,2V
  - Üresjárati feszültség: 30-50V
  - Elektródaátmérő: Ø1,6-3,2mm
  - 2 méter elektromos kábel, 3 méter (14mm²) mobilcsatlakozású testkábel.
  - Tartozékok: koffer, hordtáska, hegesztőpajzs, salakoló kalapács + drótkefe, 3db hegesztő elektróda.

 • Szállítási idő
  4 munkanap
  Szállítási költség
  2000 FT
  Gyártó
  EXPERT
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  NVT674643
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés