Új jelszó kérése
Termék részletek


EXPERT NXWI200 Inverteres hegesztő 20-200A

Raktárkészlet: NINCS
EXPERT NXWI200 Inverteres hegesztő 20-200A
44 450 Ft
 • Modern IGBT technológiát alkalmazó, full bridge rendszerű készülék. Az inverter ívhegesztés áramellátásának célja, hogy lehetővé tegye a nagyteljesítményű IGBT eszköz használatát, átalakítsa az 50 Hz frekvenciát, a PWM impulzushossz moduláció technológiájával nagy mennyiségű egyenáramot termeljen ki, segítségével a fő transzformátor súlya és kiterjedése nagy mértékben lecsökkenthetővé vált, miközben a hatékonyság 30%-al nő. A vállpánt mellett hordozófüllel is rendelkezik.

  Készülékünk a következő fejlett hegesztés-támogató funkciókkal rendelkezik:

  - VRD funkció: Az üresjárási feszültséget korlátozó biztonsági funkció MMA üzemmódban történő hegesztés esetén, magas páratartalmú (nedves) környezetben, mely biztonságos szintre csökkenti a feszültség értékét, ezzel is csökkentve a balesetveszélyt.
  - Széles feszültség tartomány: 160-250V hálózati feszültség között képes üzemelni, ezáltal olyan helyeken is alkalmazható, ahol a hálózati feszültség ingadozik. A legtöbb megfelelő teljesítményű áramfejlesztővel is használható (nem garantált).
  - Arc Force: Automatikusan állítja az áramerősséget, az ív hosszának függvényében. Amikor az elektróda tapad, az áramerősséget megnöveli, de ha az ív hosszabb lesz az áramerősséget lecsökkenti, így az elektródát közelíthetjük a munkadarabhoz anélkül, hogy kialudna az ív. Stabilabb ívet fog eredményezni.
  - Hot Start: Ez a funkció megkönnyíti az ívgyújtást a hideg vagy vastag munkadarabon az által, hogy megnöveli a beállított áramot ívgyújtáskor. Ezzel elkerülhetőek a kezdési kötés hibák.
  - Anti stick: Előfordulhat, hogy az elektróda mégis letapad, ilyenkor a hegesztőgép automatikusan lecsökkenti a hegesztő áramerősséget a minimum szintre, hogy az elektróda le tudjon hűlni és könnyen le tudjuk választani az elektródát a munkadarabról.

  Az inverteres hegesztő előnyei a hegesztő transzformátorral szemben: szinte mindenfajta elektróda leolvasztására alkalmas, könnyen hordozható, stabil hegesztőáram, kisebb teljesítményfelvétel azonos hegesztőáramnál, könnyű ívgyújtás, a munkafolyamathoz és az anyaghoz illeszkedően fokozatmentes áramerősség állítási lehetőség.

  - Inverter típusa: IGBT
  - IGBT modul típusa: Full bridge
  - Használható elektródák típusa: Bázikus, savas, rutilos bevonat
  - Hegesztőáram: 20-200A
  - Hatásfok: 85%
  - Max. felvett teljesítmény: 5,6kW
  - Munkafeszültség: 20,8-28V
  - Üresjárati feszültség: 35-50V
  - Elektródaátmérő: Ø1,6-4,0mm
  - Méret: 28,5x13,5x20,5cm
  - Tartozékok: Mobil csatlakozású kábelek (2 méter munkakábel, 1 méter testkábel), hegesztőpajzs, drótkefe.

 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  2150 FT
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  NVT476061
  Tömeg
  6 kg/db
Webáruház készítés