Új jelszó kérése
Termék részletek


EXPERT NXBG1212 kettős köszörű 150W 125mm

Raktárkészlet: NINCS
EXPERT NXBG1212 kettős köszörű 150W 125mm
12 990 Ft
 • Fém szerszámok és kisebb alkatrészek köszörülésére alkalmas, hobbi célra vagy kisebb munkák elvégzésére tökéletes. Más márkák típusával összehasonlítva ez a készülék korongja 150 helyett 125mm átmérőjű, ezáltal kisebb a sebesség a köszörűkő szélénél, mely a 150W-os teljesítményhez ideális.
  Segítségével törjön le éleket, simítson kisebb felületeket, élezzen késeket, fúrószárakat és hasonlókat. Két különféle szemcsézettségű köszörűkoronggal szerelt köszörűgép otthoni felhasználásra. A rázkódáscsökkentés érdekében a készülék gumi vibrációcsökkentő talpakkal van felszerelve. Tartós, kompakt kialakítás, öntöttvas alap és motorház, golyóscsapágyas kivitelezés. A beállítható szikrafogó, valamint a két, egymástól függetlenül állítható munkadarab tartó a biztonságos munkavégzést támogatja.

  - Teljesítményfelvétel: 150W
  - Indukciós motor
  - Üresjárati fordulatszám: 2960 ford./perc
  - Sebesség a köszörűkorongon: 19,3 m/s
  - Köszörűkorong méretei: Ø125x16xØ12,7 mm
  - Köszörűkorongok szemcsemérete: P36 és P60
  - Porvédett kapcsoló a hosszú élettartam érdekében
  - Szikrafogó a biztonságos munkavégzéshez

  A köszörűgépek indukciós motorjának jellegéből adódóan a készülékek melegednek. Ez nem hiba. Más, indukciós motorral szerelt köszörűknél is tapasztalható melegedés. Amennyiben zavarja a melegedés, kérjük használja egyhuzamban rövidebb ideig a készüléket, majd hagyja lehűlni.

 • Szállítási idő
  4 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  EXPERT
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  NVT12120
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés