Új jelszó kérése
Termék részletek


EXPERT GXBL27 benzinmotoros lombszívó/fúvó/aprító 26cc

Raktárkészlet: NINCS
EXPERT GXBL27 benzinmotoros lombszívó/fúvó/aprító 26cc
59 690 Ft
 • A készülék száraz falevelek fújására illetőleg összegyűjtésére valamint részleges tömörítésére alkalmas levegő beszívás ill. kifújás által. Aprító mechanikája négyágú fém késsel rendelkezik, szemben más típusok műanyag aprítójával szemben.

  - Lökettérfogat: 25,4 cc
  - Teljesítmény: 750W, nyomatékos kétütemű motor
  - Terhelésmentes fordulatszám: 7500 fordulat/perc
  - Üzemanyagtartály kapacitása: 450 ml
  - Levegősebesség: 252 km/h (70 m/s)
  - Levegőszállítás: 12000 m3/h
  - Nettó tömeg: 5,8 kg
  - Fém aprítókéssel
  - Tarozékok: gyűjtőzsák (űrtartalma: kb. 45 liter), gyertyakulcs, csavarhúzó, imbuszkulcs, üzemanyagkeverő tartály

  A készülék használható elsősorban zöldhulladék elfúvására udvarokon, utakon, kocsifelhajtókon, gyepen, bokrokon és szegélyeken/peremköveken. Levelek, papír, apró ágak és faforgács felszedésére is alkalmas.
  Amikor vákuum/szívó módban használja a gépet, a felszívást követően a hulladék áthalad a szívócső ventilátorán, ahol a beépített négyágú fémkés által részlegesen aprításra kerül, s így halad tovább a gyűjtőzsákba. A felaprított organikus hulladék ideális talajtakaróként szolgál növények körül.

  Figyelmeztetés! A kemény anyagok, mint például a kövek, kavicsok, üveg stb. kárt tesznek a szívócső ventilátorában és a zacskót is kiszakíthatják.

  2020. január 1-től a benzinkutakon kapható 95-ös oktánszámú normál benzin E10 jelzésű, amelyben megduplázott mennyiségű bioetanol található. Ez kémiai tulajdonságai miatt nem megfelelő a kétütemű motorokhoz készített keverékhez. Emiatt kérjük, hogy mindenképpen E5 jelzésű benzint vásároljon, mely jellemzően a prémium kútfejből tankolható (általában 100-as oktánszám). Az E5 és E10 jelzés megtalálható a benzinkút töltőpisztolyain. Az E5 jelzésű benzint keverje össze API-TC vagy JASO-FB besorolású kétütemű motorolajjal, a használati útmutatóban leírt keverési aránynak megfelelően.

  Ne tárolja 30 napnál hosszabb ideig sem a tiszta benzint a kannában, sem a keverék üzemanyagot a gép üzemanyagtartályában!

 • Szállítási idő
  4 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  EXPERT
  Garancia
  1 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  NVT132830
  Tömeg
  6 kg/db
Webáruház készítés