Új jelszó kérése
Termék részletek


Braun Silk Épil SE5185 epilátor

Raktárkészlet: VAN
Braun Silk Épil SE5185 epilátor
16 510 Ft
 • Kényelmi rendszer: masszírozás és hűsítés
  Braun Silk-épil 5 5185 Young Beauty nagy rezgésszámú masszírozó görgői stimulálják bőrét, és hatékonyan csillapítják az epilálással járó érzést. A hűsítő kesztyű lehűti és előkészíti bőrét epilálás előtt, és megnyugtatja azt a művelet után.

  Close-grip technológia
  A Braun technológiai áttörése hatékonyabbá teszi az epilálást, mint korábban bármikor. A 40 csipeszt úgy tervezték, hogy optimális szögben záródjanak és a szőrszálakat a bőrhöz közel ragadják meg. Így a legkisebb szőrszálakat (0,5 mm) is könnyen eltávolítják.

  Billenő fej
  A Silk-épil 5 rugalmas feje előre és hátra akár 15 fokkal is megdől. Mivel így jobban alkalmazkodik a test kontúrjaihoz, használata nagyon kényelmes. Alapos munkát végez, mert feje használat közben mindig az optimális pozícióban marad.

  SoftLift Tips®
  Megemeli, és a csipeszek közé vezeti a bőrre simuló szőrszálakat is.

  Smartlight
  Segít végigvezetni az epilátort a bőrén, és a tökéletes eredmény érdekében megvilágítja még a legkisebb szőrszálakat is.

   Nagy rezgésszámú masszírozás
  A nagy rezgésszámú masszírozó stimulálja a bőrt, és hatékonyan csillapítja az epilálással járó kellemetlen érzést. Így bőrét még kevésbbé viseli meg a szőrtelenítő eljárás.

  Hűsítő kesztyű

  A hűsítő kesztyű lehűti a bőrt epilálás előtt, és hatékonyan nyugtatja szőrtelenítés után, így még inkább növeli a kényelem érzetét.
  Bőrgyógyászok által ajánlott tulajdonságok

  Folyóvíz alatt tisztítható

  A tökéletes higiénia érdekében az egész készülék folyó vízzel tisztítható.

  Személyre szabható sebességfokozatok

  Válassza ki az igényeinek megfelelő sebességfokozatot: az 1. sebességet a gyengéd, a 2. sebességet az extra hatékony epiláláshoz.

   

  A doboz tartalma

  • Silk-épil 5 5185 epilátor
  • Nesszeszer
  • Kefe
 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1400 Ft
  Gyártó
  Braun
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  956740
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés