Új jelszó kérése
Termék részletek


Braun Oral-B Smart 4 4000N elektromos fogkefe

Raktárkészlet: VAN
Braun Oral-B Smart 4 4000N elektromos fogkefe
24 990 Ft

A 4000N fogkefe kecses, fehér színű markolata javít a fogmosási szokásokon. A markolat zökkenőmentesen csatlakozik a telefonon futtatott Oral-B alkalmazáshoz, és valós idejű visszajelzésekkel javítja a fogmosás minőségét. Míg Ön mozdulatainak pontosításán dolgozik, az Oral-B különleges, lekerekített feje elvégzi a rá bízott feladatot. Akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék, így fogínye egészséges, mosolya pedig ragyogó lesz, hiszen a fogkefe a felületi elszíneződéseket is eltávolítja már az első naptól kezdve. Ez nem minden: a saját fejlesztésű nyomásérzékelő technológia a túl erősen végzett fogmosás esetén csökkenti a fogmosási sebességet, ezáltal óvja a fogínyt. Az Oral-B Smart 4 4000N fogkeféhez tartozó Smart Coaching funkció segít a fogmosási szokások és a szájüreg egészségének javításában. Nem csoda, hogy az Oral-B a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka. Az Oral-B Smart 4 4000N tölthető elektromos fogkefe a következő pótfejekkel használható: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip és Ortho Care.

 • Fénypontok

  • Akár 100%-kal több lepedéket távolít el: kerek feje 30 nap alatt egészségesebb fogínyt eredményez, mint az az Oral-B manuális fogkefék

  • Fogínyvédelem: a nyomásérzékelő csökkenti a fogmosás sebességét, és jelzi, ha túl erősen végzi a fogmosást

  • A felületi elszíneződések eltávolításával már a legelső naptól kezdve kíméletesen fehéríti a fogakat

  • Mosson fogat a megfelelő ideig a 2-perces professzionális időmérő segítségével

  • 3-féle, köztük mindennapos fogmosási, fehérítő és érzékeny fogmosási üzemmóddal

  • Jobb fogmosási eredmények valós idejű visszajelzéssel a Bluetooth-kapcsolatnak és az Oral-B alkalmazásnak köszönhetően

  • A Li-ion akkumulátor egyetlen töltéssel akár 2 hétig is működik

  • Tartalom: 1 db markolat töltővel, 2 db fogkefefej

  A kerek fogkefefej rendkívüli hatékonysággal tisztít

  Az Oral-B kerek fogkefefeje hatékonyabban tisztítja a fogakat, mint az Oral-B manuális fogkefék, valamint óvja a fogíny egészségét.

  Fehér fogak már az első naptól kezdve

  Kíméletes fogfehérítés már az első naptól kezdve: polírozókelyhe a sörtéken tartja a fogkrémet, és a felületi elszíneződések eltávolítását igénylő helyekre juttatja azt.

  Fogmosás a megfelelő ideig

  A beépített időmérő a fogorvosok és szájápolási szakértők által javasolt, legalább kétperces fogmosási idő betartását szolgálja.

  Óvja a fogínyt

  A nyomásszabályzó a SmartRing gyűrű felvillanásával figyelmeztet a túlzott nyomással végzett fogmosásra, miközben lelassítja a fogkefe forgási sebességét.

  Javuló fogmosási tendencia

  Az Oral-B Smart 4 4000N és az Oral-B alkalmazás szakszerűen felügyeli a fogmosást. Az alkalmazás azonnali visszajelzéssel és az eredményesség nyomon követésével javít fogmosási szokásokon.

  Egyetlen feltöltés akár 2 heti működést tesz lehetővé

  Az Oral-B Smart 4 4000N csúcstechnológiás lítiumion-akkumulátora akár két héten át működteti a fogkefét, így nem kell töltőt vinni a nyaraláshoz.

  Fogorvosok bevonásával tervezték

  Az Oral-B fogkefefejek kialakítása tökéletesen illeszkedik a fogakhoz, a lekerekített végű, ultravékony, döntött sörték pedig a kiváló eredmény érdekében hatékonyan tisztítanak a fogközökben és óvják a fogínyt.

  A fogorvosok első számú ajánlása*

  Az Oral-B fogkeféket fogorvosok bevonásával tervezték, használatát pedig a szájápolási szakértők világszerte első helyen javasolják. Fedezze fel a fogmosás új szintjét az Oral-B segítségével!

  *Egy 2014-es, a P&G által a fogorvosok körében rendszeresen megtartott, reprezentatív nemzetközi felmérés alapján.

 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1300 FT
  Gyártó
  Braun
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  2120385
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés