Új jelszó kérése
Termék részletek


Braun IS2055 GR CareSytle Compact gőzállomás

Raktárkészlet: NINCS
Braun IS2055 GR CareSytle Compact gőzállomás
39 990 Ft
Nincs raktáron

Az új Braun CareStyle ötvözi a gőz erejét, a praktikus kialíkitással és dizájnnal. 50%-kal gyorsabb a Braun TS5 gőzölős vasalóhoz képest és 50% kevesebb helyet fogalal el a Braun IS7056 gőzállomáshoz képest. Konfugárációs beállítás.

 • Kiváló gőzerősség (akár 125 g/perc)

  A nagy gőzkibocsátás segítségével ezzel a vasalórendszerrel még hatékonyabban tarthatja gyűrődésmentesen a ruháit. A több gőz a gyűrődések gyorsabb megszüntetését jelenti – minden gyűrődését

  Függőleges gőzsugár

  Az „extra gőz” gomb megnyomásával a gőz mennyisége akár 120 g/percre emelhető. Ez az erőteljes gőzkibocsátás a legnehezebb gyűrődést is könnyedén kisimítja (mint például a makacs gyűrődéseket a lenvászon textíliákon). Emellett függőlegesen is használható, ami tökéletes a függönyök és ruhák gyűrődéseinek eltávolításához.

  Ruhadarabjain biztonságosan használható.

  A beállításoktól függetlenül biztonságos és gyengéd minden szövethez, hogy a vasalás során ne égesse és roncsolja az anyagokat.

  Digitális csöppenés gátló

  Elbúcsúzhat a vasalás során keletkező csöpögéstől. A digitális hőmérséklet szabályozásnak köszönhetően sokkal hatékonyabb mint egy klasszikus thermosztáttal rendelkező vasaló.

  Automatikus kikapcsolás funkció a nagyobb biztonság és az optimális energiahatékonyság érdekében

  A vasaló automatikus kikapcsolás funkciója automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha Ön 10 percen át nem használja. Ha a vasalót felügyelet nélkül hagyja, az automatikus kikapcsolás funkció biztonságot nyújt a vasaló kikapcsolásával, miközben az energiával is takarékoskodik.

  Smart iCare mód - minden tipusó anyaghoz

  Nincs szükség anyagtípusonként különböző beállításra. A Smart iCare mód védi a ruhákat a hőkárosodástól. Könnyű és gyors vasalás.

  Eco mód

  Válassza az ECO-módot a tökéletes hőmérsékletért, amikor olyan kényes szöveteket vasal, mint a selyem, a gyapjú és a szintetikus anyagok. Ezenkívül a környezetet is védheti, mivel több mint 30% energiát takaríthat meg* – anélkül, hogy lemondana a nagyszerű eredményekről. * Az iCare technológia módhoz viszonyítva.

  Csendes üzemmód

  Úgy tervezték, hogy a vasalási élmény könnyebb és élvezetesebb legyen. Braun CareStyle 3-hoz hasonlítva.

  Vízkőlerakódást gátló filter

  Az ötször hosszabb élettartam érdekében. * * A CareStyle Compact-hoz képest, a szűrő cseréje nélkül.

  Műszaki adatok

  Teljesítmény 2200 W
  Gőznyomás 5 bar
  Gőzkibocsátás 400 g/perc
  Vasalófelület anyaga EloxalPlus
  Automatikus kikapcsolás Igen
  Automatikus hőmérséklet-beállítás Igen
  Tömeg 2,6 kg
  Színe Fehér/zöld
 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1300 FT
  Gyártó
  Braun
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  1928033
  Tömeg
  4 kg/db
Webáruház készítés