Új jelszó kérése
Termék részletek


Black+Decker BEHTS401 elektromos sövénynyíró 500 W, 55 cm

Raktárkészlet: NINCS
Black+Decker BEHTS401 elektromos sövénynyíró 500 W, 55 cm
24 990 Ft
Nincs raktáron
 • A Black+Decker BEHTS401 elektromos sövénynyíró 55 cm-es késhosszával és max. 35 mm-es vágásvastagságával leginkább a közepes méretű sövényekhez alkalmas. A nagy teljesítményű, 500 wattos motor megbízhatóan dolgozik.

  A vastag ágak sem jelentenek problémát
  Ha a sövénynyírás közben valamivel vastagabb ággal találkoznak, a hobbikertészeknek gyakran szerszámot kell váltaniuk. Ugyanis sok sövénynyíró legfeljebb 20-25 mm vastag ágakkal tud megbirkózni. A BEHTS401 elektromos sövénynyíró megfelelő felszereltséggel rendelkezik az ilyen esetekhez. A fűrészlap speciális kialakítású csúcsa révén a kisebb, max. 35 mm vastag ágak gond nélkül elfűrészelhetők, míg a klasszikus karddal erre 22 mm-ig van lehetőség. Ehhez a fűrészlap csúcsát egyszerűen az adott ágra kell illeszteni. Ez megkönnyíti a vágást, és megelőzi a nem kívánatos rezgéseket.

  Egyedülálló késkialakítás: erős és éles
  A kések egyedülálló, hajlított fogas kialakítása alapos és megbízható vágási teljesítményt garantál. Az egymással ellentétesen és aszimmetrikusan mozgó kések ugyanakkor nagyon nyugodt futásról is gondoskodnak, mivel a mozgás során keletkező tömegerők a szemközti oldalon kerülnek elvezetésre. Az edzett acél használatának köszönhetően a kés hosszú ideig éles marad, és rendkívül strapabíró.

  Átfogó biztonsági felszereltség - kisebb sérülésveszély
  A sövénynyírás veszélyes lehet. Ezért a BEHTS401 sövénynyíró átfogó biztonsági felszereltséggel rendelkezik. A kétkezes biztonsági kapcsolás megakadályozza a készülék véletlen bekapcsolását. Az áramellátás megszakadása vagy a sövénynyíró kikapcsolása után a kés a másodperc törtrésze alatt megáll, és ezzel jelentősen csökkenti a kés utánfutása által okozott sérülés veszélyét. A nagy méretű kézvédő védelmet nyújt a szabályozatlanul mozgó ágakkal és vágott anyagokkal szemben. A kábel húzásmentesítése gondoskodik a kábel biztonságos vezetéséről, és megakadályozza az áramellátás véletlen megszakítását.

  Fáradásmentes munkavégzés
  A lehetőleg fáradásmentes munkavégzés garantálása érdekében a BEHTS401 sövénynyíró fejlesztése során nagy hangsúlyt fektettek az ergonómiára. A súlypont úgy helyezkedik el, hogy jelentősen csökkenjen a kar-, váll- és hátizom terhelése. A markolat a kialakításának köszönhetően számos pozícióban állhat. Így különböző szögekben, mindig biztonságosan irányíthatja a sövénynyírót.

  Müszaki adatok

  Termékjellemzők
  Teljesítmény: 550 W
  Vágáshossz: 55 cm
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  1200 FT
  Gyártó
  Black+Decker
  Garancia
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  073-4352647
  Tömeg
  3 kg/db
Webáruház készítés