Új jelszó kérése
Termék részletek


Ariston Velis EVO 50 EU elektromos vízmelegítő 45 l

Raktárkészlet: NINCS
Ariston Velis EVO 50 EU elektromos vízmelegítő 45 l
114 990 Ft
 • Fali függesztésű, elektromos tárolós vízmelegítő háztartási használatra
 • Lapos kivitele helytakarékos elhelyezést tesz lehetővé
 • A "zuhanykész" funkció csökkenti a felfűtési időt
 • Vízkőképződés elleni védelem a zománcozott fűtőszál révén
 • Energiamegtakarítás az ECO-EVO funkciónak köszönhetően
 • A teljeskörű biztonsági rendszer folyamatos védelmet nyújt
 • Az Ariston márkájú Velis EVO 50 EU lapos bojler egy kis helyigényű, fali függesztésű elektromos forróvíztároló. 45 l-es kapacitás jellemzi. Új formatervezésének és a mindössze 27,5 cm mély lapos kialakításának köszönhetően mind a hagyományos függőleges módon, mind pedig vízszintesen, ezáltal helytakarékosan telepíthető.

  Gyors és higiénikus
  A vízmelegítő kettős tartály technológiával és zuhanykész funkcióval rendelkezik. A két, külön elhelyezett tartály révén a felfűtési ciklusok jobban alkalmazkodnak a felhasználáshoz és csökken a napi első zuhanyozáshoz szükséges felfűtési idő. Modern, kéken világító LED-kijelzős kezelőfelületén egyszerűen beállítható a vízhőmérséklet egészen 80 °C-ig. A legionella elleni védelem tisztán tartja a bojlert és higiénikus víztárolásról gondoskodik. Havi egy alkalommal automatikusan 65 °C fölé fűti fel a vizet, hogy elpusztítsa a baktériumokat, továbbá problémamentes használatot és a víz tisztaságát biztosítsa. A zománcozott fűtőszál emellett védelmet nyújt vízkő ellen és tisztán tartja a készüléket. A zománcozás ezenkívül halkabb vízfelfűtést tesz lehetővé.

  Biztonság és védelem
  A Velis EVO 50 vízmelegítő fagyás elleni valamint túlmelegedés elleni védelemmel is ellátott. A fagyás elleni funkció megakadályozza, hogy a belső tartályban 5 °C alá süllyedjen a víz hőmérséklete és a bojler ezáltal károsodjon. A túlmelegedés elleni védelem hiba esetén lekapcsolja a gépet, megelőzve ezzel, hogy üzemzavar fellépésekor a víz felforrósodjon és forrázási veszély alakuljon ki. Ezenfelül a készülék száraz fűtés elleni védelemmel felszerelt. Ez gondoskodik a gép lekapcsolásáról, amennyiben a belső tartályban vízhiány lép fel, megakadályozva ezáltal a bojler károsodását. Az elektromos biztonsági rendszer a felfűtési folyamat befejeztével lekapcsolja a fűtőelemet, így tehát maximális biztonságot szavatol. Ha mindezen biztonsági óvintézkedések ellenére mégis probléma lép fel, azt a diagnosztika funkció felismeri és jelzi a hozzátartozó hibakódot.

  Intelligens bojler
  Az Ariston lapos bojler ECO-EVO funkciója révén a hagyományos bojlerekhez képest akár 14 %-os energiamegtakarítással működik. A rendszer tanulékony és megjegyzi a fogyasztó felhasználási szokásait. Azokat a napszakokat, amelyeken melegvízre van szükség, a rendszer eltárolja. Így a szokásos időpontokban a bojler előállítja a szükséges mennyiségű melegvizet. Az optimális használat érdekében a nap többi időszakában melegvíztartalék áll a rendelkezésre.

  Termékjellemzők:
  - Energiahatékonysági besorolás: B
  - Feszültség: 230 V
  - Felfűtési idő: 50 perc (zuhanykész állapot)
  - Elektromos védettség: IP X4

  Müszaki adatok

  Termékjellemzők
  Felszerelés: Függőleges falraszerelés
  Típus: Lapos bojler
  Térfogat: 45 l
  Teljesítmény: 1,5 kW
  Max. üzemi hőmérséklet: 80 °C
  Max. üzemi nyomás: 8 bar
 • Szállítási idő
  3 munkanap
  Szállítási költség
  2860 FT
  Gyártó
  Ariston
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  02-3626148
  Tömeg
  22 kg/db
Webáruház készítés