Új jelszó kérése
Termék részletek


AL-KO LSV 550/6 fahasogató

Raktárkészlet: NINCS
AL-KO LSV 550/6 fahasogató
279 990 Ft
 • Erős, csavarodásmentes vázszerkezet
 • Nagy hasítóerő
 • Állítható hasítási hossz
 • Biztonságos, a kétkezes működtetésnek köszönhetően
 • Szállítógörgőkkel
 • Változtatható, pontos és erős: Az AL-KO álló fahasogatói kiválóan használhatók a nagy fadarabok hasogatásához.

   

  Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató

  Az AL-KO függőleges fahasogatóival nagyobb fadarabok is gond nélkül hasogathatók. A profi, kétkezes, beépített farögzítő karmokkal ellátott biztonsági vezérlésnek köszönhetően biztonságos a munkavégzés és precíz a fahasogatás. Ennek során a vékony, ill. ferdén vágott fa is pontosan rögzíthető. A tartós és kiváló minőségű anyagok, valamint a többszörösen hegesztett szerkezeti elemek hosszú élettartamot biztosítanak a fahasogató számára.

   

  Az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató műszaki leírása

  Az LSV 550/6 típusú AL-KO függőleges fahasogató 55 cm-es hasítási hosszig képes a fadarabok hasogatására. A 3-féle asztalmagasság-beállításnak köszönhetően , ill. a legfeljebb 55 cm hosszú fadarabok is gond nélkül hasogathatók. Ennek során a kifejtett maximális hasítóerő 6,0 tonna. A megbízható kivitelnek és a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően az LSV 550/6 típusú AL-KO fahasogató súlya kb. 97 kg. A függőleges fahasogató üzemeltetése 230V-os csatlakozóról (hálózati üzemmód) történik, amely során 3 000 wattos motorteljesítményt ér el. A kiváló minőségű hidraulikus szivattyú állandó teljesítményt garantál maximális nyomás mellett. A stabil, széles abroncsoknak köszönhetően a fahasogató egyenetlen talajon is egyszerűen szállítható. A nagy alapfelület stabil állást biztosít.
  A kétkezes biztonsági működtetés és így az ezzel kapcsolatos veszélyek csökkenésének ellenére, javasoljuk, hogy a hasogató használata során viseljen biztonsági lábbelit, védőszemüveget és kesztyűt. Az üzemeltetés során ügyeljen arra, hogy a fahasogatót szilárd, sík felületre állítsa.

  Technikai adatok

  57 CM
  Zajszint garantált LwA[db(A)] 97
  Max.hasítási hossz 550 MM
  Nettó súly kg 98.2 KG
  max.hasítónyomás tonnában 6 TO
 • Szállítási idő
  5 munkanap
  Szállítási költség
  14990 Ft
  Gyártó
  AL-KO
  Garancia
  3 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  073-113788
  Tömeg
  102 kg/db
Webáruház készítés