Új jelszó kérése
Termék részletek


A kockahegyen is túl társasjáték

Raktárkészlet: VAN
A kockahegyen is túl társasjáték
10 990 Ft
Korosztály: 8+
 • A kockahegyen is túl egy családi kalandjáték, amely a Grimm testvérek varázslatos mesevilágába kalauzol bennünket. Piroska, Hófehérke, Csizmás kandúr, Hüvelyk Matyi, Aranyhaj, a brémai muzsikusok és a többi népszerű mesehős - összesen 9 darab 3D-s figurát tartalmaz a doboz - bőrébe bújva gyűjtünk kalandpontokat a küldetések teljesítésével.

  Kalandozásunk során ismerős helyeken járva mesebeli barátokkal találkozunk, legendás varázstárgyakat használunk, sőt a főhőseink egyedi képességeire alapozva tervezhetjük meg utunkat. Menet közben történetkártyák segíthetnek rajtunk, új feladatok elé állíthatnak vagy átokkal is sújthatnak minket.
  Elsőre hasonlít a Magyar népmesék - A társasjátékra, de ez a játék a különleges kockákra épül, melyeket a pályára helyezünk, akár egymás tetejére, ezekkel haladhatunk, vagy akár sarokba szoríthatjuk játékostársunkat. Minden játékosnak 5 darab kockája van, amelyek különleges oldalakkal is rendelkeznek, ezeket használjuk fel minden fordulóban: dobunk velük, és utána egyesével a táblára tesszük, attól függően merre akarunk haladni.
  A szabályok egyszerűek és könnyen érthetőek, ezért gyerekekkel is játszható, ugyanakkor a lehetőségek sokszínűsége miatt tapasztaltabb játékosoknak is ajánlott. Lehetőségünk van közösen is megküzdeni a játék nyújtotta kihívásokkal, a szabályban van kooperatív játékmód is.

 • Szállítási idő
  1 munkanap
  Szállítási költség
  1150 FT
  Gyártó
  Kard és Korona kiadó
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  TKK70721
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés